Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در آشفته‌بازار خودروی کشور، وقتی به وضوح کنترل همه‌چیز از دست دولت رها شده، فرصتی طلایی برای عرض‌اندام گروه عقب‌مانده از غافله پیش می‌آید. سیف خودرو که همین پنج شش سال پیش سودای همکاری با Subaru‌ ژاپنی را در سر می‌پروراند، بی‌آنکه موفقیت خاص به دست بیاورد عطای این رؤیاپردازی را به لقایش بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد انگشت‌شماری از این خودرو وارد کشور شد که اغلب آن‌ها زیر پای مدیران شرکت بودند. سیف خودرو نیز خیلی سریع خود را به صف شرکت‌های تازه به دوران رسیده‌ای که به پشتوانه منابع مالی نامشخص خود، هیجان ماشین‌بازی به سرشان زده بود رساند. ماحصل کار هم که از پیش مشخص بود، شکست.

بعد از این ماجرا سیف خودرویی‌ها که نتوانسته بودند خود را با برندهای موفق دنیا همگام کنند، این بار دوان دوان خود را به صف کاشفان برندهای گمنام در کوره دهات‌های چین رساندند. کشف جدید آن‌ها Bisu بود؛ اما از آنجایی که واردات ممنوع شده، سیف خودرو راهی جز تولید پیش روی خود نمی‌دید. از آنجایی که پیش‌تر هنر مدیریت خودرویی خود را نشان داده بود، ترجیح داد این بار دست به دامان شرکتی شود که پیش‌تر در این زمینه فعالیت داشته است. آن‌ها با خریداری خط تولید گروه مرتب توانستند روند ثبت برند و تولید این خودرو در ایران را آغاز کنند.

بیسو چیست؟ بیسو کیست؟

حتی در خود چین هم کسی بیسو را نمی‌شناند. این برند زیرمجموعه‌ای است از گروه صنعتی Yinxiang. گروه یین‌جیانگ را اغلب به خاطر تولید موتورسیکلت می‌شناسند. برند بیسو اوایل سال 2015 تأسیس شد؛ یعنی حتی هنوز چهار سالش هم تمام نشده است. این برند کهنه‌کار قرار است خود را درشان شخصیت ایرانی معرفی کند؛ اما راستش را بخواهید اصالت بیسو از این هم فاجعه‌تر است. بیسو خود را زیرمجموعه یین‌جیانگ معرفی می‌کند. در حالی که یین‌جیانگ خود شریک تجاری BAIC است. اطلاعات دقیقی از این شرکت در دست نیست. دلیل اصلی‌اش این است که واقعاً کاری نکرده‌اند که بخواهند آن را جایی ثبت کنند. به همین خاطر است که بیسو خود را برای بازار تشنه‌ای مثل ایران آماده کرده و هرآنچه طرف ایرانی از آن‌ها خواسته را برآورد کرده است. وضعیت اصالت این برند به قدری بغرنج است که حتی سایت آن به زبانی چینی طراحی شده بود.

دروغ بزرگ!

در بیلوردهای تبلیغاتی سیف خودرو مدام شعار «لوکسِ اقتصادی» استفاده شده است. سؤال این است که کارمندان بخش تبلیغات این شرکت درباره شعور مخاطب چه فکری می‌کرده‌اند؟ کسی بیاید و بگوید که بیسو چه در مدل T3 و چه در مدل T5 چه ویژگی لوکسی دارد و این خودروها که بین 180 تا 250 میلیون تومان قیمت خورده‌اند، چگونه اقتصادی بودن را توجیه می‌کنند؟ فارغ از این‌ها، کنار هم قرار گرفتن واژه‌های لوکس و اقتصادی، یک تضاد شدید دارد. هیچ خودروی لوکسی در دنیا نخواهید یافت که قیمتش ارزان باشد و در مقابل هیچ خودروی اقتصادی نیز پیدا نمی‌کنید که روی آن تجهیزات اشرافی نصب شده باشد. مدیران سیف خودرو با تصور اینکه مشتریان ایرانی هرچیزی که پیش‌فروش شود را خواهند خرید، از شعارهای فضایی و خارج از منطق استفاده کرده‌اند. درست مانند سبک مدیریتی و کارنامه درخشانشان.

بررسی فنی

از آنجایی که بیسو را باید یکی از تولیدات بایک دانست بنا بر این تعجبی ندارد اگر بگوییم پلت‌فرم مدل T3 با بایک هانسو S2 و S3 یکی است. شرکت بیسو یک چیزی از ساخت کراس‌اوورهای جمع و جور شنیده است. به همین دلیل است که در طراحی خارجی آن به هر دری زده تا بتواند رقابت با ام‌وی‌ام X33 و لیفان X60‌ را داغ‌تر کند. راستش را بخواهید طراحی داخلی و بیرونی این خودرو جایی را برای بحث و حتی انتقاد نمی‌گذارد. این خودرو با یک موتور ضعیف 1.3 لیتری عرضه می‌شود. بیسو تی 3 در بازار بومی چین با جعبه‌دنده دستی به فروش می‌رود ولی در بازار ایران با نمونه اتوماتیک عرضه می‌شود. سؤال این است که جعبه‌دنده جدید این خودرو از کجا آمده است؟

البته درباره مدل T5 هم نکات جالبی وجود دارد. ایمنی خودروی فوق از سوی موسسه تست تصادف خود چینی‌ها یعنی C-NCAP با 4 ستاره تأیید شده است. بد نیست بدانید C انکپ تقریباً همیشه به تمام خودروهای تولیدی کشورش 5 ستاره را می‌دهد. این خودرو خود را رقیبی برای بی‌وای‌دی S7 و تیگو 7 می‌داند. دو خودروی موفقی که حتی اگر تی 5 به گرد پای آن‌ها هم برسد جای شکر دارد. طراحی این خودرو با اختلاف می‌تواند جایزه بدترین خودروی سال را از آن خود کند. طراح این خودرو در همه‌جای آن اغراق کرده است. از چراغ‌ها و جلوپنجره گرفته تا سپرها و شیشه‌ها؛ مانند تمام چینی‌های بی اصل و نصب، لوگوی BISU با بزرگ‌ترین فونت ممکن روی آن درج شده است. استفاده گسترده از پلاستیک بی‌کیفیت آن هم در طراحی خارجی تی 5 برای خودرویی که خود را پرچم‌دار معرفی می‌کند، حیرت‌انگیز است. با ارفاق می‌توان گفت که این خودرو تقلیدی است از ژاپنی‌های مربوط به سال‌های 2011 و 2012. تنها تصور کنید یک شاسی‌بلند در سال 2019 وجود دارد که هنوز آنتن آن پیچی است. داخل کابین اول از همه وجود چرم نخ دوز روی داشبورد شما را شوکه می‌کند؛ اما بعد که روی آن دست می‌کشید، به خوبی درمی‌یابید که داستان چیزی ورای گول زدن مشتری است. پلاستیک زمخت روی کنسول و تجهیزات به‌قدری بی‌کیفیت است که به نظر می‌رسد با یک اسباب بازی طرف هستید. بیسو تی 5 احتمالاً قیمتی کمتر از 250 میلیون تومان نخواهد داشت. با این قیمت کهکشانی است که این خودرو می‌خواهد به جنگ دامای X7، بورگوارد BX7، بی‌وای‌دی S7 و چری تیگو 7 برود. خودروهایی که همگی از آن قوی‌تر و البته ارزان‌تر هستند.

انتهای پیام/

161 / 161 بیسو سیف خودرو سوبارو شکست سیف خودرو دروغ بزرگ لوکس اقتصادی برندهای چینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیسو سیف خودرو سوبارو دروغ بزرگ لوکس اقتصادی برندهای چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU ۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان


قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد

اطلس G جدید‌ترین سواری سایپا در بازار آزاد است که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت به‌طور متوسط ۵۸۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

قیمت اطلس G در بازار آزاد نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل پنج میلیون ارتقا پیدا کرده و مدلی مثل پراید ۱۵۱ که ۳۴۲ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت چهار میلیونی را تجربه می‌کند.

ساینا S دنده‌ای، کوئیک GX و کوئیک SR دنده‌ای نیز هر کدام با افزایش قیمت دو میلیونی درقیاس با هفته قبل راهی بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودرو‌های سایپا

مدل ۱۳ اردیبهشت ۱۶ اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳،
۳۳۸ میلیون تومان

۳۴۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،
۴۳۸ میلیون تومان

۴۴۰ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان
۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۴۴۸ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳،

۵۸۰ میلیون تومان

۵۸۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲
یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳
یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۷۶۵ میلیون تومان

۷۶۵ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳،

۸۶۰ میلیون تومان

۸۶۰ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • رولزرویس کولینان ۲۰۲۵ سری ۲، لوکس‌تر و خشن‌تر از قبل / عکس
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • دروغی بزرگ در طرح شفافیت مجلس
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند