Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در گفتگو با خبرنگار تابناک اقتصادی، گفت: ایران خودرو، سایپا و کرمان موتور که خود وزنه‌هایی در صنعت خودروسازی ایران محسوب می‌شوند با مشکل واردات برخورد کرده اند، حالا اگر یک شرکتی این وسط دارد کار واردات قطعات را انجام می‌دهد باید گفت: بسیار شرکت هنرمندی است!

به گزارش تابناک اقتصادی، در هشتم آذر ماه سال گذشته بود که مطلبی با عنوان "آیا ملاقات با لوکس‌ترین شاسی بلند‌های اقتصادی، داستان عظیم خودرو را تکرار خواهد کرد؟ " در سایت تابناک اقتصادی منتشر شد که در آن مطلب هشدار داده شد که برخی شرکت‌ها در شرایطی که واردات خودرو از تیرماه ۱۳۹۷ ممنوع می‌باشد همچنان اقدام به تبلیغات گسترده در بیلبورد‌های سطح شهر تهران جهت پیش فروش خودرو‌های خارجی می‌کنند که از آن جمله می‌توان به شرکتی اشاره نمود که به مانند عظیم خودرو که ادعای تولید خودروی خارجی را داشت و با مشکلات گسترده‌ای در عدم تحویل خودرو‌ها به مشتریان خود مواجه شد، ادعای تولید خودروی خارجی را دارد و در تبلیغات این شرکت عباراتی، چون "ملاقات با لوکس‌ترین شاسی بلند‌های اقتصادی ایران" دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پایان این مطلب اشاره شده بود که مردم و خریداران قبل از خرید خودرو‌های خارجی پیش فروش شده، بهتر است اول از عرضه کننده، مجوز این پیش فروش که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است را مطالبه کنند و حتی پیشنهاد شد که مردم به این مجوز‌ها نیز بسنده نکنند، چون شاید شرکت مورد نظر به مانند عظیم خودرو که مجوز پیش فروش ۱۵۰ دستگاه خودرو را داشت و ۴ هزار دستگاه پیش فروش کرد و ادعای راه اندازی کارخانه در لرستان را نیز داشت، چنین کاری را انجام بدهد.

هر چند در مطلب منتشر شده نامی از شرکت خاصی آورده نشده بود، اما کد‌های داده شده در مطلب نشان می‌داد که مقصود شرکت سیف خودرو می‌باشد. بلافاصله نیز بعد از انتشار این مطلب شرکت سیف خودرو به این مطلب واکنش نشان داد و جوابیه‌ای را برای سایت تابناک ارسال کرد و در آن جوابیه از راه اندازی کامل خط تولید مدرن محصولات  BISU T۵ و  BISU T۳ گفت و اعلام کرد که طبق مجوز صادره از وزارت صمت اجازه پیش فروش ۱۴۳۱ دستگاه از انواع خودروی بیسو را دارد.

خودرو‌هایی که سه ماه از موعد تحویل آن‌ها گذشته است!

خبر‌های منتشر شده نشان می‌دهد که شرکت سیف خودرو، در تحویل خودرو‌های موعد تیرماه خود حدود سه ماهی تاخیر داشته است، موضوعی که  توسط خود مسئولین شرکت نیز تایید می‌شود. محسنی مدیر روابط عمومی بیسو طی مصاحبه‌ای در ۳ مهر ماه سال جاری با اشاره به تاخیر سه ماهه تحویل خودرو‌های بیسو به مشتریان گفت: خودرو‌های بیسو همزمان با آغاز تشدید تحریم‌های  ظالمانه غرب در مورد خودرو، پولی و بانکی کشور پا به ایران گذاشته که با پیگیری‌های شبانه روزی مدیران مجموعه سیف خودرو و با استفاده از کشور‌های ثالث قطعات این خودرو‌ها به صورت CKD به کشور وارد گردیده که پیگیری از طریق این مسیر‌ها موجب افزایش زمان انتقال پول به شرکت تولیدکننده و متعاقب آن انتقال قطعات به کشور گردیده، در حال حاضر، اما به اطلاع مشتریان گرامی می‌رسانیم که قطعات خودرو‌های بیسو به صورت پیوسته در حال ورود به کشور و تولید در کارخانه مرتب خودرو هستند که تا بحال تعهدات خرداد ماه تحویل مشتریان گردیده و تعهدات تیر ماه نیز به ترتیب اولویت ثبت نام در حال واگذاری است و همچنین تعهدات ماه‌های آتی نیز با پیش بینی تاخیر سه ماهه  والبته با محاسبه سود تاخیر تحویل برای مشتریان به مرور تحویل خواهد شد.

وضعیت فروش حواله خودرو‌های بیسو در سایت‌ها رو به افزایش است!

بررسی سایت‌های خرید و فروش خودرو نشان می‌دهد که تعداد قابل توجه‌ای حواله خودرو بیسو جهت فروش در سایت‌ها قرار گرفته است. این موضوع احتمالاً نشان دهنده آن است که تاخیر‌های سه ماهه و عدم مشخص بودن تاریخ تحویل خودرو باعث شده است تا کسانی که حواله‌های خرید خودرو‌های بیسو را در اختیار دارند به فکر فروش این حواله‌ها بیفتند. تصویر حواله خودرو‌های بیسو در یکی از سایت‌های خرید و فروش را زیر ملاحظه می‌کنید.


 
قرارداد خرید بیسو از قرارداد ترکمنچای هم بدتر بود!

جعفری یکی از فروشندگان حواله خودرو بیسو در پاسخ به این پرسش خبرنگار تابناک اقتصادی که چرا اقدام به فروش حواله خود کرده اید، گفت: قرار بود اگر قیمت دلار ۱۲ هزار تومان شد، این خودرو‌ها را با قیمت ۱۸۰ میلیون تومان به خریداران تحویل بدهند، اما با اینکه قیمت دلار به زیر ۱۲ هزار تومان رسیده است، هیات مدیره این شرکت تصمیم گرفته اند و تصویب نموده اند که این خودرو‌ها را به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان به خریداران تحویل دهند! وی افزود: این شرکت، گویا قرار است کل هزینه‌هایی خود و هزینه‌هایی را که هیات مدیره آن قرار است در آینده برای فرزندان خود بکنند، از جیب خریداران بردارند!   این خریدار خودروی بیسو در مورد تاخیر در تحویل خودرو نیز گفت: قرار بود تیرماه این خودرو‌ها را به ما تحویل دهند، اما تاکنون تاخیر داشته اند و  هم اکنون نیز که دعوتنامه برای تحویل خودرو آمده است، اعلام کرده اند که مدل فول این خودرو‌ها در حال حاضر وجود ندارد و اگر مدل فول را می‌خواهید تحویل بگیرید باید دو الی سه ماه دیگر هم صبر کنید! وی در انتهای صحبت‌های خود گفت: قرارداد شرکت سیف خودرو برای خرید خودروی بیسو از قرارداد ترکمنچای نیز بدتر بوده است!

شرکتی که در این شرایط واردات قطعات انجام می‌دهد بسیار هنرمند است!

مهدی دادفر دبیر انجمن واردکنندگان خودرو نیز با اشاره به اینکه واردات خودرو ممنوع است، به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: فارغ از ماجرای سیف خودرو، در این فضا اگر کسی پیش فروش خودرو انجام دهد قریب به یقین در حال انجام کاری خلاف است و نخواهد توانست به تعهدات خود عمل کند. وی افزود: به مردم فقط باید این را گفت که هر کسی که می‌خواهد خودرویی را خریداری کند باید خودرو و کارتکس آن را رویت کند بعد اقدام به خرید آن خودرو کند. در غیر این صورت فضا، فضای کلاهبرداری است.   دادفر با اشاره به اینکه سیف خودرو نیز تعهداتی را به مردم داشته است که من از ایفا یا عدم ایفای این تعهدات واقعا اطلاعی ندارم، ادامه داد:، اما با توجه به شرایط تحریمی کشور، آن موقعی که سیف خودرو آغاز به پیش فروش کرد، همه شرکت‌های واردکننده خودرو مشکل داشتند و کسی نمی‌توانست کاری انجام دهد هم اکنون که وضعیت دیگر مشخص است.   دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در پاسخ به این پرسش که آیا سیف خودرو می‌تواند واردات قطعات انجام دهد، گفت: ایران خودرو، سایپا و کرمان موتور که خود وزنه‌هایی در صنعت خودروسازی ایران محسوب می‌شوند با مشکل واردات برخورد کرده اند، حالا اگر یک شرکتی این وسط دارد کار واردات قطعات را انجام می‌دهد باید گفت: بسیار شرکت هنرمندی است! وی ادامه داد: اینکه می‌گویند واردات قطعات داشته ایم و کار‌ها دارد انجام می‌شود باید به رضایت مردم ختم شود و خریداران بتوانند سروقت خودروی خود را تحویل بگیرند و حالا اگر این نتیجه حاصل نشده است باید گفت که مشکلی در این وسط وجود دارد.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات افغانستان لایحه تجارت بوریس جانسون مجید تخت روانچی تالاخادزه پیش فروش خودرو خودرو های خارجی سیف خودرو فروش حواله خودرو انتخابات افغانستان لایحه تجارت بوریس جانسون مجید تخت روانچی تالاخادزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ پس از اینکه در سال گذشته، سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی به دفعات از شرایط انتخاب خودرو‌های وارداتی خبر داده بود، امروز مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد.  

طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

بر اساس این گزارش؛ جدیدترین اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی با اشاره به واردات خودرو‌های برقی تاکید دارد: "به اطلاع آن دسته از متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودرو‌ها به شرح جدول زیر از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

در این مرحله متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره 1: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / تومان

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به تومان
1 جهان نوین NISSAN SUNNY 1,107,140,000
2 آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV 1,543,400,000
3 بی ام کارز Hongqi EQM5EV (خودرو برقی) 1,805,460,000

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

بنابراین برآورد می‌شود که خودروی برقی EQM۵EV  که با قیمت قطعی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی است، پس از افزوده شدن سایر هزینه‌ها نظیر مالیات بر ارزش افزوده، هزینه شماره گذاری و بیمه شخص ثالث و ... به دو میلیارد تومان برسد.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودرو‌های برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: تومان / دستگاه

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش علی الحساب درمبادی ورودی به تومان
1 معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) 1,850,000,000
2 ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) 945,000,000

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودرو‌های مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودرو‌های وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قرارداد‌های مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودرو‌های ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهاد‌های ذیربط قرار می‌گیرد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • افشاگری در خصوص حواله‌های خودرو در استقلال و قرادادهایی که نجومی شد | اتهام به فرشید سمیعی و علی خطیر
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران