Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در نامه ای به همین منظور از سوی روابط عمومی شرکت سیف خودرو آمده است؛

«با توکل به خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری در سال حمایت از جهش تولید و بهره مندی از مساعدت های موثر دولت محترم تدبیر و امید، با راه اندازی مجدد خطوط تعطیل شده شرکت مرتب (تولید کننده انحصاری خودروهای لندرور در ایران) با سرمایه گذاری بالغ بر ده ها میلیارد تومان و علی رغم همه مشکلات ایجاد شده از سوی دولت جنایتکار ایالات متحده امریکا در مسیر تولید و اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشور عزیزمان، کارکنان و متخصصین زحمتکش این شرکت با سعی و تلاش بی وقفه موفق به افزایش تولید و دستیابی به تیراژ تولید یک هزار دستگاه خودرو طی شش ماهه اول سال ۹۹ گردیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی شرکت سیف خودرو ضمن تبریک این موفقیت به ملت عظیم الشان ایران و مشتریان عزیز شرکت (که به حق ولی نعمتان واقعی ما می باشند)، این وعده را می دهد تا با سعی و تلاش بیشتر مدیران، مهندسین و کارکنان زحمتکش شرکت و در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) شاهد افزایش تیراژ تولید در شش ماهه دوم سال و دستیابی به عدد تولید ۴۰۰۰ دستگاه در پایان سال باشیم.»

همچنین در ادامه این نامه آمده است؛

«شرکت سیف خودرو ضمن ابراز خرسندی به جهت فائق آمدن بر مشکلات عدیده تأمین CKD و حمل و ادامه تولید و افزایش اشتغال زایی واقعی صنعتی در کشور، با توجه به افزایش هزینه های تولید ناشی از افزایش قیمت ارز، هزینه های حمل و نقل ، انتقال ارز و پشتیبانی ولجستیک و … قیمت نهایی محصول SWM G۰۱ را بالغ بر ۸۳۰ میلیون تومان اعلام نموده، اما با توجه به همراهی مشتریان عزیز این شرکت طی سالیان گذشته و قدردانی از این حمایت و وفاداری در جهت رعایت حقوق مشتریان و ثبت نام کنندگان قبلی، خودروی مذکور را با قیمت های ویژه و حمایتی در اختیار مشتریان و ثبت نام کنندگان قدیمی قرار خواهد داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5038914

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری صنعت خودروسازی تولید داخلی سرمایه گذاری کسب و کار گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی تولید داخلی ایران خودرو چاپ کتاب سرمایه گذاری بانک قرض الحسنه مهر ایران بانک گردشگری بانک ملی ایران ایران کیش شیرآلات گروه صنعتی ایران خودرو سیف خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد

به گزارش خبرآنلاین با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران‌خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده‌اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آنها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود. بنابراین غول‌های جاده ‌مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران‌خودرویی‌ها شده که توانسته‌اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده‌مخصوص افت ۱۹درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس‌خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده‌اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹درصدی را نشان‌ می‌دهد.

در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱دستگاه بود. بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴هزار و ۸۷۳دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت. اما در کنار وعده رشد ۱۵درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903289

دیگر خبرها

  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»